***       Водещите вечерни новини       на 6 януари 

...
   ***   
   Водещите вечерни новини   
   на 6 януари 
Коментари Харесай

Водещите новини! Опитва ли служебното правителство да върне доставките от Газпром? Кирило Буданов: Путин скоро ще умре


   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 6 януари   

 

„ Продължаваме промяната “ внесе искане за изключително съвещание на Народното събрание във вторник от 11 часа с единствена точка – чуване на министъра на енергетиката. Очакваме коментар от министър Росен Христов във връзка със подозренията, че се прави опит да се върнат доставките на газ от „ Газпром “, този път през Турция, оповестиха от пресцентъра на партията.

„ Изразяваме паника, че контракт, който касае стратегическа за националната сигурност област, се подписва непрозрачно и за период от 13 години. Изслушването цели да обясни параметрите, обсега, изискванията и задачите на подписаното на 3 януари… “

***

Шефът на украинското разузнаване Кирило Буданов съобщи, че съветският президент Владимир Путин има рак и скоро ще почине. " Не и преди Украйна да победи Русия във войната ", прецизира той обаче в изявление за ABC News.

Той показва, че не просто си мисли по този начин той самият, а имат информация от вътрешни източници, че Путин е болен “.

***

По думите ѝ, мъжът до нея, от който има 2-годишно дете, я е заключил в апартамент, пребил я е грубо и се е гаврил с нея, макар че от 5 години живеят дружно.

Постът на Жаклин от фейсбук:

„ С цел да засрамя себе си и фамилията си, желая хората да схванат какви мъже има! Този човек е мъжът ми,живеем от 5 години дружно и имаме дете на 2г. През тези години търпях какво ли не – обиди, побоища,гонения по нощите и то без никаква причина. Навръх Нова Година беше… “

***

… демонстрираха „ равнище “, като нападнаха жена със полови вулгаризми, както се прави от два типа хора: 1.) пуберите, невидели жена и опознали единствено себе си под юргана и доста им се желае, но никоя не ги иска; 2.) доста старите, които точат лиги, но към този момент не могат.

***

***

„ Не наподобява оптимистично, като гледаме по какъв начин тече дебатът в Народното събрание “.

***

Според Христо Иванов декларацията на Политическа партия е сложила значими тематики. Той сподели, че е очаквал обединенията, които не са се присъединили в изработването на предлагането, най-малко в пленарната зала да заявят своето мнение. По думите му мълчанието е оставило неприятно усещане не за ориста на дадения мандат, а за отношението по какъв начин изобщо ще се ръководи страната. Председателят на ПГ на Демократична България изрече мнение, че не би трябвало да се позволяват нови избори.

***

„ Нямаме никакво отношение към публичната поръчка на Министерство на здравеопазването (МЗ). 

Поръчката, оповестена от сдружението с принципал Министерство на превоза, не е прекъсната, тя следва на 16 януари. 

Тази в Министерство на здравеопазването е по Плана за възобновяване и резистентност. Поръчката на Министерство на превоза е за един хеликоптер “.

***

Германското министерство на външните работи осъди през днешния ден " пародийния развой " в Беларус против Алес Беляцки - към този момент излежаващ присъда продемократичен деятел и притежател на Нобеловата премия за мир за 2022 година - и го окачестви като " политически стимулиран ", съобщи Франс прес.

***

Много ирански публицисти бяха арестувани в границите на вълната от арести в Ислямската република след началото на митингите. По данни на Комитета за отбрана на публицистите - неправителствена организация, основана в Ню Йорк - към този момент са били задържани над 80 медийни чиновници. Възможностите за отразяване на събитията в страната да огромна степен са лимитирани.

***

Камарата на представителите в Конгреса на Съединени американски щати ще се опита през днешния ден за четвърти следващ ден да избере собствен нов ръководител и да излезе от парализата, в която изпадна поради различия в редиците на републиканците, написа Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Вчера любимецът Кевин Маккарти още веднъж не съумя да получи поста след три дни на пазарлъци и единайсет гласувания – изборната невъзможност наподобява още няма решение. Очаква се дебатите да бъдат възобновени през днешния ден в 12:00 (17:00 по Гринуич).

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР